Σεμιναριακή Διάλεξη του κ. Δ. Γεωργαντέλη (ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) με θέμα "Χημική σύσταση και διατροφική αξία του σησαμόσπορου και των προϊόντων του".
![]() ![]() ![]() |
EL | EN | ||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
ΔΙΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ |
![]() |
![]() |
Σεμιναριακή Διάλεξη του κ. Δ. Γεωργαντέλη (ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) με θέμα "Χημική σύσταση και διατροφική αξία του σησαμόσπορου και των προϊόντων του".
|
Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε νέα
|
|